Vi har endelig fått inn igjen økologisk oksekjøtt av frittgående, gressforet Charolais fra Nes Gård!
Dette kjøttet er noe vi virkelig vil anbefale.
Nes gård i Ytre Enebakk har vært i samme familie i over 100 år og har de siste 10 årene drevet økologisk produksjon av både korn og storfekjøtt. Det er stor fokus på dyrevelferd og gården har naturlige gode forhold hvor dyrene kan gå ute store deler av året.
Etter å ha drevet konvensjonelt landbruk i mange år, gikk Nes gård inn for å gjøre gårdsdriften økologisk. Gårdens terreng blir fullt utnyttet og fungerer godt til dyrehold. Kyrne er ute på beitene og i skog store deler av året, som gjør at behovet for kraftfor nærmest er ikke-eksisterende. Dette fører til kjøtt av aller høyeste kvalitet, med en helt nydelig smak. Økologisk gårdsbruk sikrer glade dyr, og utrolig godt kjøtt.
Vi har ulike stykningsdeler:
Grytekjøtt
Kvernet kjøtt
Culotte
Flat iron filet
Skirt steak
Ossobuco
Indrefilet
Ytrefilet
Entrecôte
Mørbrad
Flatbiff