Nyheter
LAMMEKJØTT
Ekstra godt lammekjøtt til påske Påsken er like rundt hjørnet og vi har ekstra mye godt å by på i kjøttdisken. Vi har fått inn
BRILLAT SAVARIN
Brillat Savarin er en hvitskimmelost som ble «oppfunnet» av Henri Androuet osteaffineur på 1930-tallet. Osten er oppkalt etter Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755–1826) som skrev «Smakens fysiologi».
OSSAU IRATY
VIDUNDER FRA FRANSK BASKERLAND Ossau Iraty er en Occitan-Baskisk ost som lages på sauemelk. Den produseres i den sør-vestre delen av Frankrike. i nordre del
FLEUR DU MAQUIS
Fleur Du Maquis, som betyr “blomster fra maquis (kratt/vegetasjon)”, er en korsikansk sauemelksost. Den produseres på melk av Lacaune-rasen som også benyttes til Roquefort. Osten
Le Maréchal
Le Maréchal er en sveitsisk fastost fra Vaud i vestre Sveits. Osten er et produkt fra produsenten Jean-Michel Rapin, maître-fromager i Granges-pres-Marnand. Melken som benyttes
ØKOLOGISK KJØTT FRA NES GÅRD
Vi har endelig fått inn igjen økologisk oksekjøtt av frittgående, gressforet Charolais fra Nes Gård! Dette kjøttet er noe vi virkelig vil anbefale. Nes gård
MONT D`OR!
HØSTEN ER HER Da er høsten her og med høsten kommer Mont d`Or. Sesongen for den franske varianten, også kjent som Vacherin du Haut-Doubs, starter
WAGYU FILETKAM A4
Nå som gradestokken viser varmt, er vi stolte av å kunne si at vi har det perfekte kjøttet til grillen! Vi har nemlig fått inn