FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Nyheter

Aktuelt

LAMMEKJØTT

Ekstra godt lammekjøtt til påske Påsken er like rundt hjørnet og vi har ekstra mye godt å by på i kjøttdisken. Vi har fått inn

Les mer »
Aktuelt

L`ÉTIVAZ

FANTASTISK SVEITSISK ALPEOST Gruyère L`Étivaz er en sveitsisk fastost som lages på upasteurisert kumelk. Opprinnelsesstedet, L`Étivaz, er en liten landsby i den sør-vestre delen av

Les mer »
Aktuelt

BRILLAT SAVARIN

Brillat Savarin er en hvitskimmelost som ble «oppfunnet» av Henri Androuet osteaffineur på 1930-tallet. Osten er oppkalt etter Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755–1826) som skrev «Smakens fysiologi».

Les mer »
Aktuelt

OSSAU IRATY

VIDUNDER FRA FRANSK BASKERLAND Ossau Iraty er en Occitan-Baskisk ost som lages på sauemelk. Den produseres i den sør-vestre delen av Frankrike. i nordre del

Les mer »
Aktuelt

FLEUR DU MAQUIS

Fleur Du Maquis, som betyr “blomster fra maquis (kratt/vegetasjon)”, er en korsikansk sauemelksost. Den produseres på melk av Lacaune-rasen som også benyttes til Roquefort. Osten

Les mer »
Aktuelt

FONDUE

Klassisk vintermat Fondue er den perfekte vintermoten og vi har et rikt utvalg av oster til fondue, både sveitsiske og franske varianter. De mest kjente

Les mer »
Aktuelt

Reinsdyr

Godt til vinterferien Vi frister med meget godt reinsdyrkjøtt nå før vinterferien. Stensaas Reinsdyrslakteri på Røros har drevet siden 1890 og er Norges ledende innen

Les mer »
Aktuelt

VALENÇAY

Fantastisk god chévre fra Loire Osten har fått sitt navn etter byen Valençay i Centre-Val de Loire. Historien sier at osten opprinnelig var helt pyramideformet.

Les mer »
Aktuelt

Le Maréchal

Le Maréchal er en sveitsisk fastost fra Vaud i vestre Sveits. Osten er et produkt fra produsenten Jean-Michel Rapin, maître-fromager i Granges-pres-Marnand. Melken som benyttes

Les mer »
Aktuelt

ØKOLOGISK KJØTT FRA NES GÅRD

Vi har endelig fått inn igjen økologisk oksekjøtt av frittgående, gressforet Charolais fra Nes Gård! Dette kjøttet er noe vi virkelig vil anbefale.  Nes gård

Les mer »
Aktuelt

MONT D`OR!

HØSTEN ER HER Da er høsten her og med høsten kommer Mont d`Or. Sesongen for den franske varianten, også kjent som Vacherin du Haut-Doubs, starter

Les mer »
Aktuelt

WAGYU FILETKAM A4

Nå som gradestokken viser varmt, er vi stolte av å kunne si at vi har det perfekte kjøttet til grillen! Vi har nemlig fått inn

Les mer »