Nyheter
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2021/12/DSC_0173Lammelår-kopi-scaled-e1633521903403-300x197.jpg)
LAMMEKJØTT
Ekstra godt lammekjøtt til påske Påsken er like rundt hjørnet og vi har ekstra mye godt å by på i kjøttdisken. Vi har fått inn
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2024/03/DSC_0562-kopi-scaled-1-300x245.jpg)
BRILLAT SAVARIN
Brillat Savarin er en hvitskimmelost som ble «oppfunnet» av Henri Androuet osteaffineur på 1930-tallet. Osten er oppkalt etter Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755–1826) som skrev «Smakens fysiologi».
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2024/02/AOP-Ossau-Iraty-e1655358775588-300x225.jpg)
OSSAU IRATY
VIDUNDER FRA FRANSK BASKERLAND Ossau Iraty er en Occitan-Baskisk ost som lages på sauemelk. Den produseres i den sør-vestre delen av Frankrike. i nordre del
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2024/02/sfw.fleur_-300x300.jpg)
FLEUR DU MAQUIS
Fleur Du Maquis, som betyr “blomster fra maquis (kratt/vegetasjon)”, er en korsikansk sauemelksost. Den produseres på melk av Lacaune-rasen som også benyttes til Roquefort. Osten
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2024/02/le-marechal-300x230.png)
Le Maréchal
Le Maréchal er en sveitsisk fastost fra Vaud i vestre Sveits. Osten er et produkt fra produsenten Jean-Michel Rapin, maître-fromager i Granges-pres-Marnand. Melken som benyttes
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2021/12/DSC_0184Grytekjott-kopi-scaled-1-300x199.jpg)
ØKOLOGISK KJØTT FRA NES GÅRD
Vi har endelig fått inn igjen økologisk oksekjøtt av frittgående, gressforet Charolais fra Nes Gård! Dette kjøttet er noe vi virkelig vil anbefale. Nes gård
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2021/12/DSC_0319Mont-d´Or-400gr-kopi-scaled-1-300x199.jpg)
MONT D`OR!
HØSTEN ER HER Da er høsten her og med høsten kommer Mont d`Or. Sesongen for den franske varianten, også kjent som Vacherin du Haut-Doubs, starter
![](https://fromagerie.no/wp-content/uploads/2023/06/20AF4692-2863-4EF6-8BAD-9FD5E94403F5-2-300x300.jpeg)
WAGYU FILETKAM A4
Nå som gradestokken viser varmt, er vi stolte av å kunne si at vi har det perfekte kjøttet til grillen! Vi har nemlig fått inn