FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Om oss

Fromagerie er en delikatessebutikk som ble etablert i 2007. Vi ligger til sentralt på Majorstuen i Oslo.

Hvem er vi

Hovedfokuset er på ost, og vi er stolte av å ha en av de mest innholdsrike ostediskene i Oslo. Vi elsker franske oster, men det betyr ikke at vi ikke har oster fra andre land – tvert imot! Vi har kjente og kjære oster fra flere land i Europa, og et bredt utvalg av norske oster. Utover oster fører Fromagerie også kjøtt, spekemat, marmelader, ferske håndverksbrød og mye annet godt tilbehør. Vi lager også egne salater og matretter som du enkelt kan ta med deg.

Gode kundeopplevelser er viktig for oss, og vi er svært opptatt av at du som kunde skal få en minneverdig opplevelse når du handler hos oss. Hos oss får du også gode råd og tips om alt fra ost og spekemat til hvordan vin kan løfte matopplevelsen. Ikke nøl med å spørre om råd! På våre nettsider får du fullstendig oversikt over alle våre produkter, nyheter og tips og triks for å navigere i en stor og herlig verden av mat! Vi tilbyr både hjemlevering og hent i butikk når du handler i nettbutikken. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, der deler vi jevnlig inspirasjon og nyttig informasjon. Velkommen!

Kvalitet og smak i fokus

Fromagerie fokuserer i all hovedsak på upasteurisert håndverksost. Flere av ostene er derfor sesong-baserte, og utvalget vil variere noe gjennom året. Sesongvariasjoner gjør at vareutvalget aldri er det samme, og dette bidrar til å skape forventninger, glede og ulike smaksopplevelser gjennom året.

Unike produkter

Vi reiser selv rundt og vurderer produsenter, noe som er svært viktig for oss. Med full egenimport av ulike delikatesser kan Fromagerie tilby et bredt spekter produkter av høy kvalitet som man ikke får tak i noen andre steder i Norge. Dette inkluderer spesielt franske oster, marmelader, charcuterie og annet. Er det noe spesielt du leter etter er det bare å spørre oss!

Kvalitet og smak i fokus.
Bestill spesialvarer hos oss!

Hvis du leter etter noe man ikke får tak i over alt har du kommet til rett sted! I den fysiske butikken har vi til enhver tid et fast utvalg spesialvarer, og er det noe spesifikt du leter etter kan vi med største sannsynlighet få tak i det for deg. Kom innom butikken eller kontakt oss her.

Conrad – Eier

Conrad har mange års erfaring fra matbransjen, og har drevet flere delikatessebutikker i Oslo. Når han startet Fromagerie i 2007 var det med en visjon om å skille seg ut i mengden og å tilby matvarer av aller høyeste kvalitet. Målet med Fromagerie er å oppdage og glede seg over god mat.

Gunn – Daglig Leder/Eier

Gunn var med å starte Fromagerie i 2007. Hun er opptatt av håndverk og tradisjon og personlig kundeservice. Ønsket med Fromagerie er å gjenskape følelsen man får av å handle en klassisk ostebutikk i Paris! Gunn har en utømmelig ekspertise, og du kan dessuten slå av en prat på fransk om du vil!

Marianne – Ferskvareansvarlig

Marianne er et kjent ansikt for mange som handler på Fromagerie. Hun er svært kunnskapsrik og her er du i trygge hender hvis du vil sette sammen det perfekte måltidet! Hun er sommelier og har lang fartstid som servitør, og har stor ekspertise på mat og vin i kombinasjon.