FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Nyheter

Aktuelt

LAMMEKJØTT

Ekstra godt lammekjøtt til påske Påsken er like rundt hjørnet og vi har ekstra mye godt å by på i

Les mer »
Aktuelt

L`ÉTIVAZ

FANTASTISK SVEITSISK ALPEOST Gruyère L`Étivaz er en sveitsisk fastost som lages på upasteurisert kumelk. Opprinnelsesstedet, L`Étivaz, er en liten landsby

Les mer »
Aktuelt

BRILLAT SAVARIN

Brillat Savarin er en hvitskimmelost som ble «oppfunnet» av Henri Androuet osteaffineur på 1930-tallet. Osten er oppkalt etter Jean-Anthelme Brillat Savarin

Les mer »
Aktuelt

OSSAU IRATY

VIDUNDER FRA FRANSK BASKERLAND Ossau Iraty er en Occitan-Baskisk ost som lages på sauemelk. Den produseres i den sør-vestre delen

Les mer »
Aktuelt

FLEUR DU MAQUIS

Fleur Du Maquis, som betyr “blomster fra maquis (kratt/vegetasjon)”, er en korsikansk sauemelksost. Den produseres på melk av Lacaune-rasen som

Les mer »
Aktuelt

FONDUE

Klassisk vintermat Fondue er den perfekte vintermoten og vi har et rikt utvalg av oster til fondue, både sveitsiske og

Les mer »
Aktuelt

Reinsdyr

Godt til vinterferien Vi frister med meget godt reinsdyrkjøtt nå før vinterferien. Stensaas Reinsdyrslakteri på Røros har drevet siden 1890

Les mer »
Aktuelt

VALENÇAY

Fantastisk god chévre fra Loire Osten har fått sitt navn etter byen Valençay i Centre-Val de Loire. Historien sier at

Les mer »
Aktuelt

Le Maréchal

Le Maréchal er en sveitsisk fastost fra Vaud i vestre Sveits. Osten er et produkt fra produsenten Jean-Michel Rapin, maître-fromager

Les mer »
Aktuelt

MONT D`OR!

HØSTEN ER HER Da er høsten her og med høsten kommer Mont d`Or. Sesongen for den franske varianten, også kjent

Les mer »
Aktuelt

WAGYU FILETKAM A4

Nå som gradestokken viser varmt, er vi stolte av å kunne si at vi har det perfekte kjøttet til grillen!

Les mer »