Nyheter
LAMMEKJØTT
Ekstra godt lammekjøtt til påske Påsken er like rundt hjørnet og vi har ekstra mye godt å by på i
BRILLAT SAVARIN
Brillat Savarin er en hvitskimmelost som ble «oppfunnet» av Henri Androuet osteaffineur på 1930-tallet. Osten er oppkalt etter Jean-Anthelme Brillat Savarin
OSSAU IRATY
VIDUNDER FRA FRANSK BASKERLAND Ossau Iraty er en Occitan-Baskisk ost som lages på sauemelk. Den produseres i den sør-vestre delen
FLEUR DU MAQUIS
Fleur Du Maquis, som betyr “blomster fra maquis (kratt/vegetasjon)”, er en korsikansk sauemelksost. Den produseres på melk av Lacaune-rasen som
Le Maréchal
Le Maréchal er en sveitsisk fastost fra Vaud i vestre Sveits. Osten er et produkt fra produsenten Jean-Michel Rapin, maître-fromager
ØKOLOGISK KJØTT FRA NES GÅRD
Vi har endelig fått inn igjen økologisk oksekjøtt av frittgående, gressforet Charolais fra Nes Gård! Dette kjøttet er noe vi
MONT D`OR!
HØSTEN ER HER Da er høsten her og med høsten kommer Mont d`Or. Sesongen for den franske varianten, også kjent
WAGYU FILETKAM A4
Nå som gradestokken viser varmt, er vi stolte av å kunne si at vi har det perfekte kjøttet til grillen!