FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÃ…R BUTIKK

JAMBON NOIR DE BIGORRE

Vi skjærer opp i tynne skiver og vakuumpakker for deg. Produktet har en holdbarhet på 30 dager.

kr 210,00kr 630,00

Fransk spekeskinke laget på rasen Noir de Bigorre fra Bigorre ved foten av Pyreneene. Denne griserasen er nært beslektet med de velkjente sorte iberiske grisene, og har dermed også mange av de samme kvalitetene. Grisene går fritt ute i de frodige engene ved foten av fjellene, og her beiter de på gress, røtter, blomster, urter og nøtter blant annet. Det er dette som sammen med mild salting og lang modning gir oss en helt fantastisk skinke som lett kan måle seg med de beste spanske og italienske skinkene. Vår skinke modnes i minimum 24 mnd og den har en rik og elegant smak med tydelige innslag av nøtter og urter. Den har en fløyelsmyk tekstur som smelter på tungen og den er nydelig marmorert med en delikat dyprød farge. Dette er en skinke i verdensklasse! Vi selger hele spekeskinker! Kontakt oss for å sende en forespørsel.

Innholdsfortegnelse: Skinke av svin, salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252.

Næringsinnhold per 100g:

Energi KJ 1001.4
Energi kcal 239
Fett (g) 49.5
Mettet fett (g) 12.5
Karbohydrater (g) 0.5
Sukkerarter (g) 0.0
Proteiner (g) 31.5
Salt (g) 4

 

Vekt

100g, 200g, 300g

Relaterte produkter