Utrolig smakfullt honningglassert fenalår fra Aron Mat på Kvaløya i Tromsø. Aron Mat ble etablert i 1990, og vant NM-gull for sitt fenalår i både 2006, 2008 og 2016. De velger fenalårene med omhu og utfører en  tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Helt utrolig godt!
 
			 
					
				Innholdsfortegnelse:
Lammelår, salt, antioksidant E301, krydderekstrakt, honning, dextrose, natriumnitritt E250. Til 100g ferdigvare er det anvendt 154g kjøttvare.
Kan i kortere perioder oppbevares i romtemperatur.
Næringsinnhold per 100g:
| Energi KJ | 1173 | 
| Energi kcal | 281 | 
| Fett (g) | 17.9 | 
| Mettet fett (g) | 8.0 | 
| Karbohydrater (g) | 0.7 | 
| Sukkerarter (g) | 0.0 | 
| Proteiner (g) | 29.4 | 
| Salt (g) | 6.7 |