FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Enkel mat er ikke ensbetydende med å gå på kompromiss når det gjelder smak og kvalitet. Gode oster, grillmat og spekemat er et bevis på det! Vi har et gjennomtenkt utvalg matvarer som er perfekt til de sensommerkveldene man vil nyte mest mulig av. Se hva vi anbefaler!

VÅRE OSTER

Mange typer ost egner seg vel så bra på grillen som til ostefat. Oster som chèvre og halloumi kan legges direkte på grillen, brie og camembert kan grilles i boks eller folie eller varmes på grillmaten. Mykere oster som feta og mozzarella kan grilles sammen med grønnsaker og mat eller pakkes inni maten som fyll. Se et utvalg flotte oster under vi anbefaler til grillen!

CHÈVRE
Chèvre betyr geit på fransk, men er også navnet på en stor ostefamilie bestående av hvite geitoster i forskjellige utgaver. Det finnes veldig mange varianter og vi fører et utvalget som varierer gjennom sesongen. Hos oss får du for det meste chévre fermier – gårdsprodusert chèvre. Chèvre egner seg godt til gratinering, men også som tilbehør i en deilig salat ved siden av grillmåltidet!

Se hele utvalget chèvre her >

HALLOUMI
Halloumi smelter ikke på samme måte som andre oster, og er derfor perfekt til å legge rett på grillen! Den kan også beskrives som fast og litt «gummiaktig» – men når den kommer på grillen blir den myk og medgjørlig. Og ikke minst får den en helt fantastisk smak! Den behøver ikke å krydres – enklere enn dette blir det ikke. Prøv den spennende Halloumi-varianten fra Bygdø Kongsgård!

CAMEMBERT
Camembert faller inn under kategorien «hvitskimmelost». Det finnes mange varianter innen brie og camembert-familiene. Camembert er myk og aromatisk. Det er vanlig å stikke hull på overflaten og helle over honning, dytte ned hvitløk eller annet ønsket krydder.

FETAOST
Fetaost passer utmerket både som stjernen på grillen og som tilbehør! Pakk den inn i folie med aromater og grill den til den er gjennomvarm. Hos Fromagerie får du kjøpt lokal fetaost fra Bygdø Kongsgård og klassisk gresk fetaost.

KJØTT OG SPEKEMAT

En god spekepølse passer til alt fra niste på tur i marka til et flott spekefat. Det er proteinrikt og litt salt, og er derfor god nistemat på tur! Vi har flere gode spekepølser som egner seg til turen. Spesielt anbefaler vi små, hele pølser. De har god holdbarhet, og de nytes best i litt tykkere skiver. Derfor egner de seg godt når man ikke har alle fasiliteter tilgjengelig! Sjekk ut spekepølsene våre her.

Vi har masse mye flott kjøtt til grillen I disken nå har vi økologisk kalvekjøtt fra Nes Gård i Enebakk, håndverks-pølser, Black Angus biff fra Greater Omaha og mye annet. Sjekk ut våre anbefalinger!

GREATER OMAHA

Greater Omaha er kjent for å levere absolutt høyeste kvalitet av biffprodukter. Kjøttet er svært mørt, og fettet har veldig god smelteevne. Entrecote fra Greater Omaha er en innertier på grillen!

Besøk hjemmesiden her >

LAMMECARRE FRA NEW ZEALAND

Det er svært mørt og har en delikat smak. New Zealand er også kjent for sitt gode lammekjøtt. Vi har lagt på vår egen marinade av timian, olje og deilige urter som passer godt til grillmat. Lammecarré er overraskende enkelt og lage og ser imponerende ut når det serveres!

PØLSER PÅ GRILLEN

Hos Fromagerie får du et stort utvalg av håndverks-pølser laget av norske råvarer. Hos Metervare og Indre Oslo Matforedling er pølsen komponert fullstendig fra bunnen av i eget pølsemakeri i Oslo, og det brukes utelukkende ferske, naturlige ingredienser. 

IKKE GLEM DESSERT!

Vi synes det lov å unne seg litt ekstra godt, og Fromagerie kan tilby et stort utvalg velsmakende søtsaker også. Vi har alt fra fristende franske bakevarer til sjokolade av aller høyeste kvalitet! Sjekk ut våre søte fristelser her.