FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Godt tilbehør kan være med på å løfte maten til nye høyder. Fromagerie importerer klassisk tilbehør som marmelader, sjokolade, krydder og oljer. Alt er nøye utvalgt for å passe ferskvarene vi selger. Skal du ha tilbehør til matlagingen eller marmelade til ost finner du dette hos oss. Under kan du lese om noen av produsentene vi er stolte av å representere!

Jean d’Audignac

Jean d’Audignac er en fransk merkevare kjent for å tilby varer av høy kvalitet med fokus på en luksuriøs stil. Her får du alt fra sennep og oljer til kaker og limonader. Spesielt populære er de smakfulle patéene og marmeladene! Vi fører et bredt utvalg av kondimenter og tilbehør fra Jean d’Audignac – og vi er stolte av å være den eneste butikken i Norge som selger disse produktene.

Michel Cluizel

Michel Cluizel er en svært anerkjent produsent av fin mørk sjokolade. De holder til i Damville utenfor Paris i Frankrike. Sjokoladene deres er av svært høy kvalitet, og serien med plantasjesjokolader er noe av det beste man får! Michel Cluizel er opptatt av rene råvarer og bruker kun rørsukker og bourbonvanilje i sine sjokolader. Dette resulterer i et veldig rent produkt hvor tydelig kan smaker de ulike kakaobønnene som er brukt i produksjonen.
Besøk hjemmesiden her >

Rustichella d’Abruzzo

Rustichella d’Abruzzo er en italiensk pastaprodusent. Med ønske om at merket skal forbindes med «quality and excellence» er det trygt å si at Rustichella d’Abruzzo idag er en av verdens beste produsenter av tørket pasta. De fokuserer på å lage pasta på en tradisjonell måte for å hedre landets historiske og kulturelle arv. De lager også veldig gode glutenfrie alternativer du kan få kjøpt hos oss! Kvalitetsforskjellen fra andre typer tørket pasta vi har smakt er påtakelig; det er vanskelig å gå tilbake til noe annet etter at man har smakt disse! Prøv også deres nydelig pastasauser.
Besøk hjemmesiden her >