FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Sesongbaserte produkter gir en unik mulighet til å virkelig oppleve hvordan forskjeller på temperatur, beitemark og jordsmonn gir utslag på smak. Fromagerie er opptatt av at denne opplevelsen skal gjenspeile seg i varer vi fører. 

Fromagerie ønsker også å tilby et bredt utvalg mat av høy kvalitet som fokuserer på bærekraftighet og økologisk landbruk. Vi har blant annet flere lokale samarbeidspartnere, fra Nes Gård i Enebakk og Bygdø Kongsgård. Nes Gård produserer flott økologisk gressfôret kalv og oksekjøtt, og fra Bygdø Kongsgård får vi hele tiden spennende gårdsproduserte oster!

 

VELG OST ETTER SESONG

 

Det finnes mange fordeler med å velge ost etter sesong! Mange oster idag lages året rundt og på industriell skala, og vil derfor variere mindre i smak gjennom året. Håndverksoster fra småskalaprodusenter vil bære mye større preg av sesongen de blir produsert i. Som oftest brukes bare melken fra et meieri, så smaken på osten kan bære tydelig preg av hva dyrene har beitet på. Når sommeren kommer kan du for eksempel få tak i frisk og lett syrlig chèvre! Chèvre egner seg utmerket til det meste, og vi mener at det er mye som skal til for å slå kombinasjonen chèvre og fersk baguette!

 

FRUKT & GRØNT

Når det er sesong fører vi både grønn og hvit asparges, fiken, Amalfi-sitroner -og for den som ønsker å begi seg ut på på et kulinarisk eventyr får vi også inn både sommer -og vintertrøffel! La din indre gourmet slippe løs med det beste sesongen har å by på! Stikk innom butikken for å se utvalget eller kontakt oss for å bestille!

 

ØKOLOGISK RØKELAKS FRA FÆRØYENE

 

Vi er stolte av å kunne tilby økologisk røkelaks fra Færøyene! Laksen er 100% bærekraftig og sendes til Samsø Røgeri på Samsø i Danmark. Samsø Røgeri er et lite håndverksrøkeri som fremstiller kaldrøkt laks i særklasse.

Besøk hjemmesiden her >

 

SØTE FRISTELSER

 

Etter maten frister det kanskje å unne seg noe ekstra godt? Vi fører et utvalg sjokolader med høy kvalitet. De inneholder en høy prosent av ren kakao og lite tilsetningsstoffer. Det gir utslag på smaken! Eller hva å med å unne seg noen deilige terter fra våre venner fra the Cupcake & Pie Co.?