MONT D´OR CA 700G
Vekt ca. 700g
kr 399,00
kr 399,00
Hurry! only 13 left in stock.
Mont d´Or er en helt unik ost som kun selges på vinterhalvåret fra September til Mars. Den lages både i Sveits (med navnet Vacherin de Mont d’Or.) og i Frankrike (med navnet Vacherin du Haut Doubs). De lærde strides om hvilket land som produserte denne osten først. Vi selger begge varianter, akkurat denne typen er fransk.
Mont d’or har en lett saltvasket skorpe, men har ikke den tradisjonelle rødlige fargen på skorpen som andre kittmodnete oster får. Osten pakkes i bark fra gran og selges i trebokser. Den spises ofte oppvarmet og blir da helt rennende. Nytes gjerne med en god Chardonnay fra Jura-området!
Innholdsfortegnelse:
Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe, bakteriekultur.
Inneholder: Melk.
Næringsinnhold per 100g:
Energi KJ | 1250 |
Energi kcal | 302 |
Fett (g) | 25 |
Mettet fett (g) | 16 |
Karbohydrater (g) | 0.5 |
Sukkerarter (g) | 0.0 |
Proteiner (g) | 19 |
Salt (g) | 1.4 |
Relaterte produkter
-
-
-
-
-
-
EPOISSES PERRIÈRE
RØDKITTOST kr 86,25 – kr 690,00Legg til i handlekurv Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden