MOUSSE DE CANARD
Vekt ca. 150g
Produktet er har en holdbarhet på ca. 21 dager.
kr 85,00
Klassisk fransk andemousse med et hint av portvin. Andemousse er laget på andelever, men ikke av den fete typen som på foie gras. Den er i tillegg også pisket med fløte hvilket gir den en behagelig rund smak og en kremet og luftig konsistens. Andemousse egner seg utmerket som en delikat forrett servert på god baguette eller på noe sprøtt. Den er spiseklar og ferdig til servering.
Innholdsfortegnelse:
And 31% (andelever og andekjøtt), svinefett, kyllinglever, svor av svin, smult, lettmelk, fløte, vann, salt, hvetemel, maisstivelse, portvin 0.8%, sukker, naturlige aromastoffer, Armagnac, pepper, antioksidant (natriumaskorbat), farge (lutein -og paprikaekstrakt), konserveringsmiddel sodiumnitritt.
Inneholder: Hvete, melk. Kan inneholde spor av egg.