FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Tilbehør til ost

Hos Fromagerie finner du det aller beste tilbehøret til osten! Deilig kjeks, ferske brød og franske marmelader er noe av det vi anbefaler.

FERSKE HÅNDVERKSBRØD

Det skal mye til for å slå kombinasjonen ferskt brød og en god moden ost. Vi fører bakevarer fra Le Pain og Ille Brød, som begge produsere tradisjonelle håndverksbrød med rustikk og autentisk stil og smak. Vi anbefaler blant annet valnøttbrød, da valnøtter er en veldig god kombinasjon til ost. Eller unn deg en rykende fersk baguette med godt smør!

 

KNASENDE GODE KJEKS

Vi fører flere forskjellige typer kjeks som passer til oster. Noen typer er sparsomt krydret, mens andre er tilsatt både frukt og nøtter. Oster passer svært godt i kombinasjon med frukt og nøtter. Noen ganger ønsker man kun å ha ostene i fokus, og da kan det være lurt å velge en kjeks som er mer naturelle. Andre ganger er det godt med mer sødme og nøttesmaker, det harmonerer godt sammen med ost! 

MARMELADE OG SYLTETØY

Hos oss er ikke marmelade bare marmelade- det er nesten en hel vitenskap! Det er så mange ulike frukttyper som kan kombineres med ost at vi bevisst utarbeidet forslag til den beste typen å bruke til de ulike ostene du kjøper. Handler du ost i vår nettbutikk får du alltid tips til hvilken marmelade vi anbefaler i menyen under beskrivelsen. Fortvil ikke om du ikke vet hva du skal velge; de aller fleste marmelader passer kjempegodt til ost uansett! Man kan fint kombinere samme marmelade til ulike oster, våre anbefalinger fungerer kun som en veileder.

Se hele utvalget