FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Samarbeidspartnere

Fromagerie har full egenimport av ost, og vi leverer ost til restauranter og butikker flere steder i Norge. Vi fører også produkter fra anerkjente produsenter av både kjøtt, fisk og bakevarer. Under kan du lese litt om de vi samarbeider med.

Androuet

På 1900-tallet i Paris var Androuet de første som samlet og solgte oster fra hele landet. De samme metodene tas i bruk idag; affinage- nærmere bestemt modningslagring, der unge oster lagres til de er klare til å spises. Androuet har tett kontakt med nøye utvalgte produsenter, og og fører ingen oster som er industrielt produsert.

 

Avdem Gardsysteri

Avdem ligger i fjellbygda Lesja øverst i Gudbrandsdalen og produserer hovedsakelig ost og andre kumelksprodukter. Avdem har stor fokus på kvalitet og bærekraft, og følger samme filosofi som småskalaprodusenter i Frankrike og Sveits. På sommerhalvåret er kyrne ute på beite fra slutten av mai og ut september, og fôret er basert på godt, låvetørket høy. 

A. Idsøe

A. Idsøe er en etablert slakter og kjøttforretning i Stavanger som har eksistert i over 175 år – og som selger sine kvalitetsprodukter over hele landet. Her går gamle håndverkstradisjoner og nytenkning hånd i hånd. A. Idsøe er en spesialforetning for kjøtt og «fine food», og flere av våre populære charcuterie-produkter kommer herifra.

 

Holte Gård

Holte Gård er en familiedrevet gård i Drangedal som produserer kjøtt og egg fra kylling, and og gås. Vi bruker Holte fordi de setter økologiske prinsipper og god dyrevelferd først, og produktene er alltid av ypperste kvalitet. Holte Gård har etablert seg som et kvalitetsprodukt over hele landet.

Jean d'Audignac

Jean d’Audignac er en fransk merkevare kjent for å tilby varer av høy kvalitet med fokus på en luksuriøs stil. Her får du alt fra sennep og oljer til kaker og limonader. Vi importerer selv fra Jean d’Audignac og disse produktene får du ikke tak i noen andre steder i Norge!

Korsvold Gård

Korsvold Gård er et økologisk småbruk i Korshavn på Hvaler. De dyrker mange forskjellige gamle grønnsakssorter, har økologiske høner av ulike raser, holder sau av rasen gammelnorsk spælsau og kyr av rasen dexter.

Metervare

Metervare lager håndverkspølser av norske råvarer. Pølseproduktene er komponert fullstendig fra bunnen av i eget pølsemakeri på Sinsen i Oslo, og de bruker utelukkende ferske, naturlige ingredienser. Metervare sine pølser har vunnet best i test ved flere anledninger.

Mons – Fromager Affineur

Maison Mons er en svært anerkjent affineur – en profesjonell ostemodner, som selger oster over hele verden. De er spesielt kjent for sin «La Compagnie d’Affinage des Caves de la Collonge» – en 180m lang togtunnel som er bygget om til en hule for ostemodning.

Nes Gård i Enebakk

Nes gård i Enebakk driver produksjon og salg av økologisk storfekjøtt. De dyrker eget økologisk gress som dyrene spiser av året rundt, samtidig som de går fritt i åpne binger hele året. Kjøttet er smakfullt og rikt på næringsstoffer.

Ringi

I 2001 lanserte Ringi, som de første i Norge, eplemost som et alternativ til alkoholholdige drikker. De startet å tappe mosten på vinflasker. I dag selger de sine deilige eplemoster til butikker og restauranter over hele Norge.

Stensaas Reinsdyrslakteri AS

Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Dette er en familiebedrift som startet med reinhandel rundt 1890.Dyrene går på beite i de reneste naturområdene som finnes, det brukes ingen medikamenter og kunstig fôring.

Strøm Larsen

Strøm-Larsen AS er en spesialforretning for kjøtt med over 100 års erfaring. Fra deres eget pølsemakeri og kjøkken leverer de mat etter tradisjonelle og nye oppskrifter.

The Cupcake & Pie Co.

Hos The Cupcake & Pie Co. lager hjemmelagde paier, cupcakes, donuts og brød av de aller beste råvarene. Med Pierre Chinniah i spissen; som er en av Norges beste konditorer som blant annet har vært coach på det norske konditorlandslaget – så det er trygt å si at bakevarer herfra smaker helt himmelsk!

Tingvollost

Tingvollost ble etablert i 2003 på Saghaug gard i Tingvoll kommune på Nordmøre. Det er et familiedrevet gårdsmeieri som lager oster av pasteurisert kumelk fra egen gård. Alle ostene fra Tingvollost har vunnet en rekke priser, både nasjonalt og internasjonalt. Blåmuggosten Kraftkar vant «World Champion» under World Cheese Awards i 2016 – samt «Champion of Champions» (verdens beste ost gjennom konkurransens 29 årige historie).