FRI FRAKT OVER 1500,- | LEVERING MED BRING | HENT I VÅR BUTIKK

Julen er den beste- og også den travleste tiden på året! Derfor lønner det seg å være ute i god tid når julemåltidene skal planlegges. Vi ønsker at opplevelsen av å handle hos oss skal bli så stressfri som overhode mulig. Vår anbefaling er først og fremst at du er tidlig ute med å bestille – for å sikre deg akkurat det du ønsker deg til høytiden. Ta kontakt med oss eller kom innom butikken og hent en brosjyre med informasjon og bestillings-skjema!

Hos Fromagerie får du alt du trenger for å gjøre julemiddagen til noe helt spesielt! Vi fokuserer på tradisjonell julemat fra anerkjente leverandører som Prima Jæren, Johs. Jacobsen, A. Idsøe mm. Vi har mange flotte norske råvarer som reinsdyr, rype, and og gås – og også deilige italiensk panettone og adventskalendere med skikkelig kvalitets-sjokolade!

BESTILLING AV JULEMAT – FRISTER

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bestille julematen så tidlig som mulig. Per nå mottar vi bestillinger på hele vårt sortiment som vanlig.

NB! Mye julemat vil ikke være tilgjengelig for salg i vår nettbutikk – men alt kan bestilles! For bestilling og priser, kontakt oss via vårt kontaktskjema, ring oss eller kom innom butikken!

HJEMLEVERING AV VARER I DESEMBER

På grunn av mye pågang hos Bring i julen og av hensyn til å opprettholde en sikker kjølekjede, så sender vi ikke ut varer med Bring etter 20 Desember. Henting i butikk er fortsatt mulig å benytte seg av.

MAT SOM ER LURT Å BESTILLE

Noen av våre julefavoritter er det ofte mindre tilgang på, og derfor lønner det seg å være ute i tide med å bestille disse varene. Tradisjonelt er det for lite tilgang på for eksempel ribbe og  pinnekjøtt i Norge hver jul.

Hos Fromagerie kan du hente ditt eget bestillings-skjema, ellers kan du kontakte oss om du ønsker å levere bestilling på en annen måte.

Åpningstider julen 2021